38;

hej matvrak! vi har inte bloggat på ett tag för vi har haft så mycket annat för oss. förlåt! exempelvis så har vi varit upptagna med denna facebooksida: om ni inte varit inne där så borde ni genast logga in på facebook och gilla. det kommer vara det värdaste ni någonsin gjort. lovar.
HUR SOM HELST, för att fylla ut det här tråkiga textinlägget så får ni lite (också tråkiga) bilder ur min matvardag de senaste veckorna
hurtigt cheesecakeparty
"tänk på lupin när du äter detta"
nu ska jag gå och se grey's anatomy och tröstäta chips. puss hejdå ät något gott

37;






Jaha. Vad är det här för matjippo nu då tänker ni, kanske. Jag ska skriva lite kort.
Det här matjippot är min hemkunskapsläxa som jag nämnde. Gjorde ju trerättersmiddagsdebut(det var drygt att skriva) i fredags!! Lagade mat i princip hela dagen och dukade och diskade och fixade och höll på!!!
Till förrätt blev det en trattkantarellsoppa, den blev godast typ. Smakade lent och gott och den blev perfekt kryddad. Recept finns på recept.nu
Sedan testade jag på att göra egna krutonger, couscoussalld och fetaostinbakad kyckling(quorn borde gå lika bra till er som är vegetarianer). Gud!!! Blev så mätt!!!
Fick dock inte så bra bilder på maten(kycklingen ser helt brutal ut) :(
Men det är väl smaken som räknas!!!
Till efterrätt gjorde jag en morotskaka som blev bra och god och morotig?. Japp.
Och så enkelt var det!!
Resten av recepten finns på; recepten.se tasteline.com och matklubben.se
Men sluta att läsa nu, gå och ät istället mina vänner!!!

36;

cheesecake forever

35;

Hej där!!
Hur mår ni matälskare? Har ni ätit något gott idag? Kanske har ni något recept eller någon mathistoria eller någon matbild som ni vill dela med er av? Kommentera gärna och dela med er av era matupplevelser!! Sprid lite insperation!! Sprid mat!! 
Men för att inte spåra nu då. Jag personligen har ätit en hel del de senaste dagarna men varit för dum och överexhalterad för att fota. Jobbigt!!!! Vill ju dela med mig!!! Hade tänkt ge er en överdos av matbilder men i matens hetta så är man inte så mycket för att fota, så är det ju.
Jaja, för att kompensera detta så kommer det ett inlägg senare i veckan med min HEMKUNSKAPSLÄXA!!!!
Mmm gissa vad det är ni!!!
Tills dess kan ni ju få en bild på den maträtt jag faktiskt lyckades fota!!

Godaste pizzan från pizza hut minus de mozzarellafyllda kanterna eftersom man bara kunde ta det som familjepizza och ingen annan av mitt sällskap ville ha det(oförståligt) :@
Kanske hade det varit värt att köpa en familjepizza själv men jag var för mesig :( 
AAh okej ska sluta!
Ceep calm and eat hej då.  


RSS 2.0