25;

hittade chips i min byrå helt okej liv

24;

ÄR JÄTTEARG.
Alltså, i min skola finns det en TV där står vad det ska bli för mat. På den stod det att det skulle vara HETA MAKARONER MED ÖRTÅS och det låter ju jättejätteJÄTTEjätteroligt eller hur???
Heta makaroner <3<3<3
har typ vart pepp på det hela veckan
o så ba
Ne :p
DET VAR INGA HETA MAKARONER utan typ ris med tomatsås med majs i ok det var gott men fortfarande ville ju ha heta makaroner

23;


Gör väl ett försök att hålla den här matbloggen levande!!!!
Idag åt jag pastasallad och tog kort på den med min väldigt avancerade mobil, nivet precis som kissie ;);););)
Min var italiensk dessutom. Alltså pastasalladen. 
Mmm. Valde den mest pga. mozzarellaosten.
ps. den ser inte god ut men det var den. ds.

22;

får ganska dåligt samvete när jag inte bloggar men har ju liksom inte tid
äter men fotar inte
här är iallafall en gammal bild på Lovina när hon äter Nutella. :))))
eh jag det har ju inte med nånting att göra men i fredags såg jag Håkan för sista gången på kanske två år och det känns så konstigt och jag tröstäter för att inte tänka på det.

21;

tjaaa!
qlara frågade om jag inte kunde lägga upp receptet jag använde till cheesecaken och visst kan jag göra det!
...fast inte nu. är nämligen hos pappa och receptet är i min receptmapp hos mamma. synd synd.
men jag hade iallafall tänkt visa hur jag tillagade min middag igår/min lunch idag. åt samma sak, japp.
steg ett:
ta fram ingredienser! jag var för lat för att göra egen ostsås så jag köpte eldorados pastasås med ost på willys. det är lättlagat, man kokar upp 2,5 dl mjölk i en kastrull och blandar ner mixen i förpackningen. tre påsar i varje förpackning, dvs till tre måltider. värt!!
men ostsås i sig är ju ingen riktig måltid! till det så ville jag ha någon form av pasta. men det finns ju så många val! denna gång valde jag tortellini med mozzarella och tomat-fyllning. liksom, min favoritkombination! jättegott. posade lite fashionigt med pastan också, såklart.
Steg två:
koka pastavatten!
steg tre:
lägg pastan i vattnet i ca två minuter.
och rör ihop mjölken med innehållet i pastaostsås-påsen. spisen ska vara på typ medelvärme! ska se ut ungefär såhär. och efter ca två minuter är även ostsåsen klar!
sedan rör man ihop alltihopet i en skål, eller om man vill ha en platt tallrik eller en elefantkopp eller vad man nu föredrar att äta ur. go crazy!
som sagt åt jag detta både idag till lunch och igår till middag. när jag åt det igår så blev ostsåsen jättetunn så jag blandade i lite mjöl för att få den mer kompakt. men när jag gjorde det idag blev den alldeles för tjock, så det var inte alls lika gott idag. gjorde också en hel förpackning ostsås till bara typ 10-15 tortellinibitar, så det ser ut som att det bara är sås i skålen. men det är pasta också, faktiskt! synd.
men jag rekommenderar ändå detta om man är hungrig och vill ha något snabbt och gott! fast om du är värsta healthy så är det kanske inte så bra. men om du är som jag och gillar ost, så GO FOR IT.
nu börjar detta spåra ur känner jag så jag ska sluta skriva. pusspuss hoppas ni ätit något riktigt gott idag. ostpussar till er

20;

hejhejhej! jag insåg nyss att jag inte bloggat här på länge. sedan funderade jag över vad jag kunde blogga om. äter ju som vanligt jättemycket, men har dock inte fotat särskilt mycket. synd synd! här är iallafall några måltider som fastnat på bild:
(det är keso,inte gröt. lovar)
nu ska jag äta CHEESECAKE. bakade den själv imorse och har snart avslutat den på nästan egen hand också. livet  som matvrak <3
tänker också dricka CIDER. för det är det bästa som finns.
HA EN BRA MATDAG. PUSS

19;

ostbollar 4ever

18;

Dear foodblog osv, igår åt jag något jag vill dela med mig av. Det här blir lite som en hyllning. Eller något i den stilen. Känner stort behov av att få visa min kärlek till denna maträtt, även om den kan verka en aning smaklös.
DET ÄR DEN INTE
Nä, jag lovar

Här är den!!! Helt vanlig pasta

plus SALT <333
Det hela är mycket enkelt att tillaga. För er som inte testat på detta.
1. Du kokar pastan. Alltså ej spagetti(inte lika gott). Och har du bara makaroner hemma så ska det vara snabbmakaroner. Till de lite större makaronerna rekomenderar jag smält ost. Asgott. Men nu var det pasta, japp.
Står på förpackingen hur man gör jaaaa om ni undrade eller så.
2. Häll ur vattnet. Lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över lite olja. Då har du grunden.
3. Lägg upp på en tallrik.
4. Börja salta. Du kan prova dig fram själv hur mycket salt du vill ha. Men jag tycker inte ni ska snåla. Det är smaklöst att begränsa sig. Men OBS! är ni sådana som är rädda om hälsan och inte vill riskera att få för högt blodtryck osvosvosv så har jag hört att för mycket salt inte är så bra. Men bryr ni er inte så kan ni bara göra som jag och ösa på!!! ösös
5. Ni kanske vill ha något mer till detta. Ta då vad ni själva tycker passar. Jag tog tomater men mest för syns skull den här gången.
6. Ja, och sen ska ni äta det okk?????

Du borde äta detta därför;
Det är galet gott
Enkelt att tillaga
Går fort att tillaga
Är billigt
Du får energi av det
Det är bäst. Inte mycket slår detta.
Du kommer få en så värd middag.
Och vad lär man sig?
Pasta+salt= Loveforever

RSS 2.0