17;

hej
morotsbiffarna man får i skolan är så jävla äckliga och mosiga
det jobbigaste med morotsbiffarnas äcklighet är att ingen annan förstår den. Alla typ "NEEEJ det är asgott <3<3<3" MEN DE ÄR U JÄTTEMOSIGA OCH EJ GODA???????? dö



inte min bild lol

ps hårda morotsbiffar kanske är gott

16;

Varför vår kära matbloggare Clara dissar facebook:

och snart kommer mat styra hela världen!!!
mvh matforever

15;

dagens outfit:


nästan iaf

14;


13;



ROLIG
svart och svår (delat hår) med körsbärstomater i kinderna

edit: ser ut som shrek <333


12;

hej lilla bloggen!! jag har inte skrivit här på ett tag. har ätit väldigt mycket, men inte haft orken att ta fram kameran och dokumentera det. ILLA. men lite matbilder har jag iallafall!

åt middag på max med matbloggvännerna en dag (iallafall två av dom). den vanliga kombinationen: 5st mozzarella sticks, en pommes och en liten cola light.
och innan så fikade vi på kopparhatten och jag åt: en chokladmuffin med polka och en chai latte. chai latten var som vanligt fantastiskt god, men polkachokladmuffinsen var en RIKTIG BESVIKELSE. aldrig mer, säger jag bara. den var seg och choklad+polka=INGEN BRA KOMBINATION. matvrak som jag är så åt jag upp äckelmuffinsen ändå. i'm a fighter.
satte även upp fina lappar lite överallt i stan. spred kärlek och matreklam, alltså!
sedan åkte jag hem och åt varma mackor med SJUKT MYCKET OST. så som det ska vara.
gör som oss: sprid glädje. sprid kärlek. SPRID MAT.

11; sagan om det tappade ägget

hej

clara gjorde mig brutalt äckligt sugen på kladdkaka. jag bestämde mig för att göra typ en minisats smet. jag öppnade kylen, sträckte in handen bakom en bunke för att få tag på äggpaketet, öppnade det och tog ut ett perfekt format ägg. än så länge är allt bra. men så; jag minns inte hur det hände, minns bara paniken jag kände och ljudet jag hörde när det sprack mot golvet. JAG HADE TAPPAT ÄGGET.

japp sen skyfflade jag upp det med en osthyvel o la det i en skål o blandade med smält smör lite socker kakao mjöl o vaniljsocker. hoppas mitt golv ej har aids.

ps skoja minns inte alls hur det lät när det sprack

yeah

har inte bloggat ett endaste inlägg trots att denna matblogg funnits iallafall ett tag nu och det suger ju. men har ju varken systemkamera eller annan blogg i min ägo så är inte sådär hemskt van med att blogga och fota. men mat är ju mitt liv så ska försöka sprida min matglädje lite mer!!!
här är en fem dagar gammal bild på när jag fikade senaste:

det var asvärt. som ni ser är det kladdkaka med grädde och cola i ett spexigt glas so cool!! fika är livet och imorgon ska jag fika med två av dom resterande tre matbloggarna. pepp. är sugen på nåt fett och chokladigt då också.
xoxo mat forever

9;

MtaR20Wh_ET8
japp

8;

hej bloggis. Idag är jag med bästa Bella. vi har bakat kladdkaka och kokat makaroner. kladdkakan blev lite väl kladdig men det blev typ gott ändå.

nu kommer massa bilder roligt


bella knäcker ett ägg
god
smet (vi orkade inte smörja formen)


sen kokade vi pastavatten






skulle ta *djup närbild* på makaronerna men linsen immade igen


DEN HÄR KÄMPADE VI LÄNGE MED



bella äter + läser trädgårdstidning




kladdigt


ja det var det TJINGELING BADRING

7;

hej alla älskade matvrak!
ja, som ni såg så har vi fått en ny familjemedlem här på bloggen: QLARA!
hon bor i stockholm och vi tycker väldigt mycket om henne. så nu har trion blivit en kvartett!
idag har jag varit ganska oaktiv på matfronten, faktiskt. stina och clara sov här inatt, och när de åkt hem så låg jag mest i soffan hela dagen och åt chipsrester och såg på star wars. värt.
och nyss så skulle jag muntra upp vår käraste lilla systerbloggare heidi med några ytterst charmiga matvrakbilder på mig ur mitt youcamarkiv, och så hittade jag lite gamla bilder där som jag tänkte lägga upp här. roligt va! vet inte hur intressant det är för er men för mig är det väldigt roligt iallafall!!
juli 2010
av någon outgrundlig anledning fick jag en honungsburk av min farmor i försenad julklapp december 2010. festligt! (kanske inte världens fräschaste bild men ÄNDÅ)
mars 2011 och jag hade bakat cheesecake! det var så himla himla himla gott. saknar den. tror det är numret från mcrkön som syns på min hand förövrigt, naw.
kladdkaka någon gång samma månad!
april 2011 och jag och clara hade poppicknick på min altan. vi åt kakor, men det syns ju tyvärr inte på denna bilden. roligt ändå!
lite halvdräggig chipskväll i april. nice!!
tjugonde april förlorade jag avokadooskulden!! var ensam hemma, köpte lite avokado och lyckades med astrids hjälp (via msn) skära upp avokadon. sedan åt jag mozzarellaost och paprika till! finfint
majfrukost!!
någon gång i juni
åt även nudlar för första gången på aslänge i juni!! just den omgången nudlar var rätt äcklig men äsch.
ibland så brukar jag lyxa till vardagslivet lite, exempelvis genom att dricka morgonjuicen ur finglas istället för vanliga glas. EXOTISKT
och avslutningsvis så får ni en bild på en muffin som jag fick av min fina bror för någon dag sedan. gulligt!!
nu ska jag gå och lägga mig. vi hörs sen!! puss

6;

hejhej jag heter klara/qlara och är ny här på bloggen.

SKA PRESENTERA MIG SJÄLV:
gillar: mat, chips, kent, harry potter (alltså serien, inte själva harry), eric saade, mcdonalds, glitter o lite sådär
ogillar: kött, fula smileys (typ 8D XD O.o osv), att vara hungrig, snö och lite sådär
favoritmat: FALAFEL. tacos (xXmaistreamXx)

här är en gammal gif där jag tar ut glass ur munnen:

http://i55.tinypic.com/xky7te.gif

5;

såååå, matbloggen, bered er på en bildbomb med smak av brända marshmallows, halvätna muffins, pizzakryddor, matglada människor och en himla massa OST



4;

hej bloggen!
idag har jag inte gjort sådär extremt mycket. ätit en del. cyklat. alltså det är ju helt galet roligt att cykla, visste ni det? jag har inte cyklat på JÄTTELÄNGE men för någon vecka sedan cyklade jag för första gången på... länge, och blev helt nyförälskad. så nu ska jag cykla överallt.
hursomhelst, detta är ju ingen cykelblogg, det är en matblogg. så, vad har jag ätit idag? till frukost blev det lite mackor och juice, och till lunch typ... glass. till middag var jag dock mer ambitiös och stekte quornfiléer, gjorde en asgod ratatouille och klyftpotatis i ugn. såg ut ungefär såhär:
ja, så har min matdag sett ut. roligt roligt. fick även en muffin av min bror, det var festligt. imorgon ska jag grilla med clara och stina, det kommer väl säkert bilder därifrån då också. until then: hoppas ni har ätit något riktigt gott idag, annars är det dags att göra det nu! pusspuss

3;

Dear foodblog! Idag åkte Clara, Alice&jag in till staden. Vi gick till Max Hamburgare det första vi gjorde.

för att sedan sätta oss i en trapp och ätaätaäta. vi åt värdlens godaste mozzarella sticks, drack lyxmilkshake lyxigt värre och Clara köpte även pommes och Alice en coola. vi diskuterade och kom fram till att nästa gång måste vi istället prova en lyxmilk med smaken choklad FÖR TÄNK OM SET ÄR CHOKLADBITAR I DEN!!!!!!!! värt eller

detta är jordgubbsmilkshaken! Clara och Alice ogillade jordgubbsbitarna som var i men jag tyckte dom var goda :((((

sedan kom Martin och vi chillade i en park sen gick vi och köpte godis!!!!
och chips!!!!! Alice köpte ostchips och Clara köpte dillchips. Vi matade även fåglarna och änderna det tyckte dom om och en fågel svällde upp. Jag tror den blev mätt.
Hejdå!!!!!!!



2;

tjabba! eftersom Alice har beskrivit våran stockholmstripp så fint redan så tänkte jag bara fylla på med lite matiga bilder som jag(stina) tog;

lite för få bilder men japp, alltid något att dreggla till.


1;

hejhej!! detta är vår (clara, stina, alice) nya matblogg. vi fick inspiration till denna blogg från heidi och lisas matblogg pastafitta. tycker att ni ska följa deras blogg för de är lika stora matälskare som oss!
i denna blogg kommer vi skriva om mat: mat vi ätit, sett bilder på, drömt om, tänkt på. ALLT. så om du gillar mat är detta stället för dig!!
för att detta inlägget inte ska bli jättetråkigt så kan jag lika gärna lägga in bilder från då jag och stina var i stockholm (clara var upptagen med att se håkan hellström i uppsala).
heidi blev (som vi andra) helt lyrisk då pizzorna kom.
då heidi och lisa åkte vidare på fest fick jag och stina med oss pizzaresterna hem. detta blev praktiskt nog lördagsfrukost!
när vi träffade heidi igen på lördagen så blev det återigen favoritsysslan: äta. denna gång på string.
sedan blev det dräggfika i en park utanför ica där vi träffade markus krunegård. nä men det var iallafall likt.
tågresan hem såg ut exakt såhär:
och väl hemma i falun blev pizzahutsaknaden dämpad av en vegetarisk lasagne. godaste lasagne jag ätit hittills, kan jag avslöja!
nu ska jag gå och äta mackor med smält ost. puss!!
(ps. för att se vem som skrivit inlägget så är det bara att kolla kategorin. det är alltså alice som skrivit detta!!)

RSS 2.0